Willa Hyrny

Pokoje z widokiem na góry w Bukowinie Tatrzańskiej

Willa Hyrny Bukowina Tatrzańska

GÓRALSKI DOM Z TATRAMI W TLE

Willa Hyrny w Bukowinie Tatrzańskiej to obiekt utrzymany w stylu regionalnym, otoczony lasem iglastym, z niepowtarzalnym urokiem otaczających go Tatr słowackich i polskich.
W bliskim sąsiedztwie naszego obiektu znajdują się baseny termalne Bukovina oraz ośrodek jazdy konnej. Miłośnicy zimowych sportów mogą korzystać z licznych wyciągów narciarskich znajdujących się w pobliżu willi.

POKOJE Z WIDOKIEM NA GÓRY

Willa Hyrny to doskonałe miejsce na rodzinny wyjazd czy organizację spotkania wyjazdowego w gronie przyjaciół. Obiekt oferuje aż 27 miejsc noclegowych w 13-stu pokojach z prywatnymi łazienkami, telewizorami LCD oraz dostępem do bezprzewodowego internetu. Na terenie obiektu znajduje się bezpłatny, monitorowany parking oraz duży teren prywatny przeznaczony do organizacji ogniska, grilla bądź innej zabawy integracyjnej.

ATRAKCJE W OKOLICY

Okolice Bukowiny Tatrzańskiej, to wspaniałe tereny do wycieczek pieszych i rowerowych, a w sezonie do uprawiania sportów zimowych. Bliskość natury oraz Tatrzańskiego Parku Narodowego daje wspaniałe możliwości aktywnego wypoczynku na świeżym powietrzu. Z kolei kąpiel w basenach geotermalnych w Bukowinie stwarza idealne warunki do całkowitego relaksu i odprężenia.

OŚRODEK PRZYJAZNY ZWIERZĘTOM

Urlop to cudowny czas relaksu i zabawy! Opiekunowie psów i kotów często mają wątpliwości, czy mogą zabrać zwierzę i jak ono sobie poradzi w nowym miejscu. Mało kto myśli z radością o pozostawieniu ulubieńca w domu na czas urlopu.
Dlatego Willa Hyrny zaprasza całe rodziny wraz z pupilami na urlop pełen wrażeń i atrakcji.

INSPIRACJE I PROMOCJE

Wprost na twój adres e-mail. Tylko wartościowe treści. Dołącz!

Nasze social media

instargram instargram instargram instargram instargram instargram instargram instargram instargram instargram instargram